Medlemskap

parallax background

GÄSTPOLICY

 

Hur vi arbetar med samarbete och gäster

Fresh Events huvuduppgift är att arbeta i enligt gästernas intresse, vilket framförallt innebär att skapa bästa möjliga känsla på våra fester i en trygg miljö. Fresh Events strävar efter en professionell relation med gäster där vi är lyhörda för deras behov. Vi försöker i stor utsträckning att anpassa vår kommunikation efter olika gästers behov genom kanaler som vår hemsida och mejlkontakt.

Uppträdande
Det är inom Fresh Event absolut nolltolerans för mobbing, bråk, sexuella trakasserier och användandet av könsord och svordomar mot andra medlemmar eller arrangören. Överträdelse av denna punkt innefattar avvisning från festen.

Inbetalade inträden och andra inbetalad avgifter återbetalas ej. Som gäst representerar du Fresh Events och ska naturligtvis vara ett föredöme för andra gäster. Därför är det mycket viktigt att du tänker på hur du uppträder. Ditt uppförande på och vid sidan av Fresh Event fester påverkar stämningen och Fresh Events anseende. Därför ses Du är som gäst hos oss som en ambassadör för klubben och dess anseende utåt.

Klädsel
Vad förväntas du egentligen bära vid våra festtillfällen? Vårdad klädsel gäller vid alla våra festilffällen. Om det inte är dresscode. Men det kommer att stå tydligt på inbjudan för speciella evenemang.

Alkohol & drogpolicy
Det är absolut nolltolerans för drogintag eller drogpåverkan under Fresh Event fester, Vid sådant tillfälle kommer vi inte tillåta Dig att delta på festen. Har du fått för mycket alkohol i dig och anses vara för onykter för att uppföra dig korrekt ska du på uppmaning av styrelsen eller arrangören avlägsna dig från festen utan diskussioner, och Du är välkommen tillbaka vid nästa tillfälle. Vid sådant tillfälle där Du bryter mot denna punkt innefattar avvisning från festen. Inträden och andra inbetalad avgifter återbetalas ej.